Българската Федерация на Радиолюбителите и ДК „АРСЕНАЛ“ Казанлък Ви канят да посетите на 16.06.2018.г

27-та интернационална радиолюбителска среща и техническо изложение ХОБИ РАДИО ЕКСПО "КАЗАНЛЪК-2018"

Организатор и Продуцент - инж. Владимир Ал. Даскалов (LZ1KZ, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)
със съдействието на Българската Федерация на Радиолюбителите (БФРЛ) - София и 
Дом на Културата "АРСЕНАЛ" – Казанлък, amateur QTH location - KN22QO 

На срещата са поканени да присъстват представители на радиолюбителски организации и клубове от България, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия, Турция, както и всички радиолюбители от страната и чужбина.
Техническото изложение ( HF, VHF, UHF, SHF любителски и професионални комуникации, антено-фидерни системи, измерителни прибори, електроника, home-made "зеленa" енергетика, ретро и втора употреба радиотехника и екипировка) ще бъде отворено за посетители в събота - 16 юни 2018г. на терена на Дом на Културата "АРСЕНАЛ" и прилежащите тротоарни площи за времето от 09.00 до 18.00 часа

Организаторът на изложението предлага:
1. 4 кв.м. щанд за представителство на национални радиолюбителски и организации и клубове. Клубовете и организациите с идеална цел не заплащат такса за участие, а щандовете се предоставят при предварителна заявка към организаторите.
2. Търговски щандове, предоставени от организатора на фирми и физически лица - 48.00 лв за кв.м. (мин. 4 кв.м.)
3.Малки рекламни щандове за представителства на фирми - 4 кв.м. за 120 лв общо.
4.Участие на физически лица в пазара "second hand" - на прилежащите тротоарни площи, след заплащане на такса от 15 лева (вкл. карта „Second Hand“ и входна карта). 
5.Участие на незаети до последния момент търговски щандове във фоаето на сградата на физически лица след договорка с организатора.
6. Участие на търговски фургони (бусове, каравани) на паркинг пред залата и прилежащите улици - след договаряне с организатора.
Посетителите на изложението и срещата, влизат на срещата срещу входна карта и работни документи като заплащат сума 3 лв (на входа). Изключение - за деца под 16 години, кандидати за тест изпита на КРС, инвалиди и военнослужещи (в униформа). Режима на платен вход важи до 13.00 часа или по-рано, до приключване на деловата част на работната програма, след което сме на режим "вход свободен".
Забележка: Кръстовището пред сградата е доста натоварено, вкл от редовни градски автобуси, не спирайте и не паркирайте по никакъв повод в ограденото от пешеходните алеи пространство. Съобразявайте се и с новата организация на движението - две от четирите улици са еднопосочни.
Крайният срок за заявки за участие или включване в работната програма и документи е 8 юни 2018г.

Въпроси отправяйте към 
LZ1KZ, Владимир Даскалов, Шеф-организатор, +359 89 598 9573, mail to Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , 
LZ3NN, Виктор Ценков - Президент на БФРЛ, +359 88 931 8297 , mail to Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Допълнителна информация