Description

Продавам много запазен
трансивер Yaesu FT 920.В пълна изправност. Закупен от Интегра. Първи собственик. Не пушач. Оригинален микрофон, допълнителен телеграфен филтър - YF 116C, захранващ кабел, оригинален кашон. Честотен обхват на приемане: 100 kHz - 30 MHz, 48 - 56 MHz.
Честотен диапазон за предаване:
В радиолюбителски ленти от 160 - 6 метра.
HF + 50 MHz ВСИЧКИ РЕЖИМИ
Инженерите на Yaesu са се посветили на подобряването на съотношението сигнал-шум при проектирането на FT-920.
Тъй като възстановеният аудио е най-важното внимание в двата края на комуникационната верига, FT-920 е особено оптимизиран за намаляване на шума, широк динамичен диапазон, съобразен с отличната чувствителност, аудио, съобразен със собствения модел на глас на операторите и лекота на работа.
Приемника на Yaesu FT-920,е адаптиран от наследствата на FT-1000D и FT-1000MP.
Това води до отлични характеристики за отхвърляне на изображения и интермодулация за приемната система.
Нов дизайн MOS FET усилвател
Използвайки MRF255 FET в крайния усилвател, FT-920 произвежда 100 вата чиста изходна мощност от 1,8 MHz до 54 MHz! Вграден е в алуминиево подсилено шаси , способността за термично разсейване на FT-920 е ненадмината в своя клас.
DSP с висока скорост
Системата за аудио цифрова обработка на сигнала (DSP) на FT-920 работи с пламтящи 333 MIPS (Милион инструкции в секунда), осигурявайки високоефективно филтриране и намаляване на шума с минимално количество изкривяване или „артефакти“, които могат да влошат приемането. Предвидени са намаляване на шума, филтриране на честотната лента и филтри за автоматично изрязване в допълнение към еквалайзер за микрофон, за да се увеличи силата на разговор и да се подобри качеството на звука.
Устойчиви функции на цифровия режим.
Лесното свързване към цифровите режими на вашето FT-920 и неговата гъвкавост за цифрова работа е извън сравнение.

Information

Excellent

Contact

You don't have the right to see the ad contact
YAESU FT 920YAESU FT 920YAESU FT 920YAESU FT 920YAESU FT 920

Additional information